• Mjeksi e Përgjithshme | Општа Медицина

  Read More
  Mjeksi e Përgjithshme | Општа Медицина
 • Stomatologji | Стоматологија

  Read More
  Stomatologji | Стоматологија
 • Mjeksi Interne | Интерна Медицина

  Read More
  Mjeksi Interne | Интерна Медицина
 • Laboratori Biokimike | Биохемиска Лабораторија

  Read More
  Laboratori Biokimike | Биохемиска Лабораторија
 • Barnatore | Аптека

  Read More
  Barnatore | Аптека

Ndihma e shpejtë

Брза Помош . Kontakt tel./Контакт тел.: 194 Tel 2/ тел 2: 02 3091735
Read More

FSSH | ФЗО

Fondi për sigurim shëndetësor i R.M. | Фонд за здравствено осигурување на Р.М.
Read More

Apliko për punë!

Menaxhmenti ynë do të Јu kontaktojë në rast të hapjes së vendit të punës në ord. tona.
Read More

Аплицирај за работа!

Нашиот менаџмент ќе Ве контактира во момент на отварање на работно место.
Read More

Për Ne | За Нас

Informohuni më shumë për ne. Дознајте повеќе за нас.
Read More of It

Njoftime | Известувања

Informata të nevojshme për pacientët tanë. | Корисни информации за нашите пациенти.

ZEM-ZEM Punëson! | ЗЕМ-ЗЕМ Вработува!

KONKURS! O.Sh.P. ZEM-ZEM shpall konkurs për doktor të mjeksisë së përgjithshme. Kandidatët e interesuar duhet të posedojnë: Diplomë; Licencë për punë; Njohje bazike e punës me kompjuter. Të gjithë kandidatet e interesuara duhet të dërgojnë CV në e-mail adresën:   info@zemzem.mk  me titull “Aplikim për punë’’, deri më 08.04.2022. Për më shumë informata mund të […]

Read More

ZEM-ZEM Punëson! | ЗЕМ-ЗЕМ Вработува!

KONKURS! O.Sh.P. ZEM-ZEM (Stomatologji) shpall konkurs për motër medicinalе. Kandidatet e interesuara duhet të posedojnë: Diplomë për kryerjen e shkollës së mesme të mjekësisë Dhënien e provimit shtetëror Njohje bazike e punës me kompjuter Njohje e gjuhës: maqedone dhe shqipe Të gjithë kandidatet e interesuara duhet të dërgojnë CV në e-mail adresën:   info@zemzem.mk  me […]

Read More

ANKETË

Loading…

Read More
See All Blogs