03.11.2022
Оглас за вработување на позиција: Доктор по медицина

Потребни квалификации:

  • – ВСС – медицинско образование;
  • – Лиценца за работа;
  • – Претходно работно искуство најмалку 1 година;
  • – Познавање на работа со компјутери;
  • – Познавање на албански и англиски јазик  (се смета за  предност );
  • – Стручност, организираност, самоиницијативност, комуникативност, способност за брзо учење. 

Заинтересираните кандидати може да испратат CV на: info@zemzem.mk најкасно до 20.11.2022 година.

За повеќе информации јавете се на: +389 71 382 151.